Groep 7B
Ik wil naar groep:


vrijdag 27-05-2016

Wij gingen 26 mei naar Duinrell. Ik zat met Nino, samed, Sean vdz, Jasmijn, Davide en ik zelf in een groepje en de juf was onze begeleider. We gingen als eerste naar de draaimolen en we gingen er met ze alle in. Jasmijn vond hem eng want hij was heel hoog en hij ging ook heel hard. Daarna gingen we naar de rodelbaan die ging heel snel maar we moesten wel lang wachten op een karretje. Na de rodelbaan gingen we naar de Falkon maar ik ging er niet in, de anderen wouden wel alleen er stond en te langen rij dus ze gingen wat later. Daarom gingen we eerst naar de Dragon fly en daar gingen we wel met ze alle in en hij was super leuk en snel, en we zijn wel 3 keer geweest. Daarna gingen Nino, Quinten, Jasmijn, Sean vdz, Samed en Davide in de Falkon. Het duurde wel lang maar ik kon wel wachten en toen ze eindelijk aan de beurt waren zwaaide Nino naar me en gingen ze stijl omhoog en Jasmijn durfde er eigenlijk niet in maar ze ging toch dus dat vond ik heel dapper van haar.

                                                 Kortom schoolreisje was super leuk !                                              

 

Sanne van Ooijen groep 7b 


Wij gingen naar Duinrell met de hele klas. Ik ging in heel veel attracties. Ik ging ook in de vliegtuigjes, die zijn nieuw. En ik ging bijna over de kop. Maar toen was het al voorbij. De bankjes die over de kop gingen vond ik echt wel het allerleukst en ik ging ook in de Splash en de Valkon die gaat recht omhoog en dan weer recht omlaag. En ik ging ook in de roddelbaan, en toen dan word je naar boven getrokken en dat duurt wel even. Ik zat naast een ander meisje. Zij zat op de andere baan. Ik vroeg iets aan het meisje maar het bleek dus dat zij niet Nederlands was maar Duits. En we zaten in groepjes ik zat bij; mijn moeder Nine  Sabrine Demi Jochem en bij sean en ik zelf natuurlijk. Maar in de Splash de niet over dekte krijg je nog een zeil over je heen maar dat water wat er nog opzat droop allemaal in m’n kleren.                                                                 

                                                                     Eeke    


Wij gingen naar duinerell. Daar gingen wij in de falcon,dragon fly, kikker achtbaan en schommel. Het was leuk wij hebben er van genoten maar de tijd ging snel ik ben heel en heel vaak in de dragon fly geweest. We gingen ook in de splash de mensen werden klets nat omdat ze voor de ramen staan. Dat was het. Samed

 


  

Gister ging ik met schoolreis naar Duinrell. Als allereerste ging ik in de falcon , hij ging stijl omhoog en daarna ging die keihard naar beneden , ik vond hem super leuk! Daarna ging ik naar de splash in de open splash voordat hij ging rijden was ik al nat omdat het bankje nat was maar hij was ook super leuk! Ik ging ook nog rodelen ik ging keihard alleen daarna op een gedeelte deed me rem het niet dus toen botste ik maar ondanks ik niet in heel veel ben geweest had ik het super leuk gehad!!!!

 


 

 

Ik ging naar Duinrell. Daar ging ik in de falcon,splash,rodelbaan,dragon flay,zeefmolen. Ik vond de falcon het leukste want die ging over de kop en recht omhoog en recht naar beneden dat vond ik wel cool. Maar ik vond de rodelbijn ook wel leuk want je ging ongeveer 700 meter om hoog en heel snel naar beneden. Het nadeel was dat ik lang moest wachten in de rij vanwege het schoolreisje dus er waren ook heel veel anderen scholen. Ik had wel me scheen bezeert op het einde van de rodelbijn toen ik moest remmen maar het schoolreisje was heel leuk dit was mijn verhaal over Duinrell                               26-05-2016

Sean Z 7B


Andere pagina's van deze maker:

vrijdag 22-04-2016: Groep 7B slaagt voor het verkeersexamen
donderdag 24-03-2016: Pasen
maandag 07-03-2016: creatief in groep 7B
maandag 21-12-2015: De beste wensen voor de feestdagen!
vrijdag 04-12-2015: Wat zijn we in 7B blij met onze surprises!
vrijdag 11-09-2015: Leren met tablets