Groep 8B
Ik wil naar groep:


woensdag 08-06-2016

Thijs: Toen we aankwamen gingen we eerst spelen omdat we nog niet in de huisjes konden......

Viet: Toen we aan kwamen op het kamp vond ik het kamp minder dan dat ik verwacht had. Uiteindelijk gingen we een renspel spelen terwijl het heel warm was in het bos. Daarna gingen we buitenspelen en levend Stratego spelen in het bos. We gingen ook beginnen aan de hutten in het bos. We aten macaroni in de avond. In de nacht gingen we met zaklampen in het bos en gingen we een dieren geluiden spel spelen. Daarna gingen we slapen.

 De 2e dag gingen we als eerst zingen voor Elisa Konuk, omdat Elisa jarig was. Mijn helft ging in de ochtend al gelijk Paintballen dat was heel leuk maar het was minder dan dat ik verwacht had. Toen we klaar waren gingen we 3 kwartier lopen naar het klimbos. Het klimbos was heel leuk behalve het lopen. Toen we terug waren gingen we de laatste stukjes aan de hut maken. In de nacht moesten we zonder zaklampen door het bos lopen. We speelde heksenkring we moesten zonder gepakt te worden naar het midden van het bos.

Op de 3e dag moesten we vroeg opstaan om in te pakken. we gingen eten en een uur daarna gingen we met ze alle naar het Openluchtmuseum. We bleven daar de hele dag en het was leuk vooral het snoep.

 

 


Andere pagina's van deze maker:

woensdag 03-02-2016: trefbaltoenooi groepen 8
donderdag 28-01-2016: Stop Motion
maandag 04-01-2016: bedankt namens juf Marloes
maandag 07-09-2015: Gastles vooroordelen