Groep 8C
Ik wil naar groep:


dinsdag 22-03-2016

Ik heb de voorleeswedstrijd gewonnen!!! 

We gingen naar de bibliotheek in Haarlem. Ik was heel erg zenuwachtig, maar dat Kelly mee was zorgde ervoor dat het iets minder eng werd. Kelly en andere kinderen hadden een spandoek gemaakt met de tekst: Roos gaat winnen, de rest hoeft niet eens te beginnen! 

Toen we daar binnen waren, werd ik al snel opgehaald door een mevrouw van de bibliotheek. Zij nam mij en de andere 11 voorlezers mee, naar de voorleeszaal. We kregen een naambordje en er werd even geoefend met de microfoon. Toen kwamen alle toeschouwers binnen. De presentator was verkleed als farao. Hij leidde de voorleeswedstrijd. 

Ik moest als 5e voorlezen. Ik ging weer voorlezen uit het boek: De Gebroeders Leeuwenhart. Het is geschreven door Astrid Lindgren. De farao stelde mij een 'domme' vraag om de microfoon te checken. De vraag was: Hoeveel D's zitten er in Hoofddorp.

Het voorlezen ging goed. Gelukkig!

De jury ging in beraad, en wij deden ondertussen een mummie spel. Je moest in een team met 4 kinderen. Een kind (in dit geval ik) werd ingerold als mummie. De rest moest allemaal vragen beantwoorden, als ze het goed hadden mochten ze mij 30 seconden inrollen met WC papier.

De jury kwam terug, ze hadden de uitslag. Ik had gewonnen, samen met een ander meisje.

Het was heel erg leuk om mee te doen. Op naar de volgende ronde!

Groetjes, 

Roos

 

afbeelding20.jpg                                     afbeelding21.jpg 

afbeelding22.jpg


Andere pagina's van deze maker:

donderdag 11-02-2016: Roos wint de voorleeswedstrijd in de Haarlemmermee
donderdag 21-01-2016: De afgelopen tijd......
vrijdag 11-09-2015: Gastles Vooroordelen, een sterk staaltje acrogym e
vrijdag 21-08-2015: Nieuw schooljaar-week 1