Groep 4
Ik wil naar groep:


maandag 20-03-2017

 

 

De afgelopen 2 weken hebben we met veel plezier aan ons project gewerkt. We hebben alles over fietsen en boten geleerd.

We hebben alle onderdelen van de fiets besproken, hoe werkt een fiets, we hebben het over de geschiedenis van de fiets gehad en natuurlijk hebben we ook gezongen over fietsen.

We zijn met alle groepen 4 naar de scouting geweest waar iemand van de leiding van alles over een zeilboot heeft verteld. We hebben samen de zeilen gehesen. Hij heeft ook verteld wat kinderen bij de scouting doen als ze lid zijn.

We hebben daarna boten geknutseld en hebben in de sloot bekeken of ze ook konden drijven.Als afsluiting was er een hele drukke gezellige kijkavond waar de ouders alle werkjes en knutsels konden bekijken. De kinderen konden  een speurtocht doen. In iedere klas moest een vraag beantwoord worden, als ze alle vragen goed hadden beantwoord vonden ze een zin. Onder de goede inzenders werd een prijs verloot.

Hieronder leest u nog een paar reacties van wat kinderen vonden van de projectweek.

 

Finn: ik vond het leukst: om booten te maaken van flessen.

mies: we hebben het over fietsen en boten gehad.we gingen van flessen boten maken met groep 8. die gingen we uit testen in het water.we gingen soms ook naar een andere klas.soms gingen we knutselen over boten en fietsen.er was ook een kijkavond.

Jeu: ik vont het leukste om de kwis te doen ik en xuxa waaren tweede geworde.

 

 scouting 1.jpg


Andere pagina's van deze maker:

maandag 10-10-2016: Groepspagina Groep 4