5 april 2011:

Daar zijn we weer met een paar leuke foto's van het open podium ( thema sprookjes en het circus) en het bibliotheekbezoek op 5 april:

sfsfg.jpg

 jtgyjgf.jpg

plaatje.jpg

gfhfh.jpg

gsdgdfg.jpg

ghjghjgfh.jpg

hfhfg.jpg

jghkkgh.jpg

Donderdag 10 februari 2011:

We zijn inmiddels weer een paar weken in het nieuwe kalenderjaar begonnen. We knutselen en werken rond het thema 'winter en ook praten en werken we over het Schatkist thema: ' de tijd'. We hebben een klokkenwinkel in de klas waar we tijdens het circuit in kunnen spelen.

Afgelopen woensdag hebben we juffendag gehad. Juf Maartje vierde haar verjaardag en kreeg hele mooie cadeautjes. Hier wil ze alle ouders hartelijk voor bedanken!!!! De kinderen hadden met twee moeders een prachtig kunstwerk met foto''s en hartjes gemaakt. Die gaat juf Maartje thuis ophangen.

hart.jpg

Alle kinderen waren verkleed. Er waren prinsessen, piraten, tovenaars en flamingo danseressen. Het zag er erg feestelijk uit.

sfksdjfaskd.jpg

De hele dag werd er feest gevierd: de kinderen hebben spelletjes gespeeld, chipskettingen gemaakt, stoelendans gedaan en daarna nog even heerlijk buiten gespeeld. Het was een hele gezellige, sfeervolle dag:

sdfksdjfksad.jpg

sdkfasjdfl.jpg

fsdlkflsajd.jpg

jkhkj.jpg

fsdlkflsajd.jpg

Vrijdag 17 december:

Het kerstfeest was heel gezelllig. Voor het eten hebben we samen de kerstviering gedaan met mooie liedjes en een gebed. Daarna hebben we gesmikkeld en gesmuld van alle lekkere hapjes en drankjes die iedereen had meegenomen.

 Fijne vakantie allemaal en hele fijne feestdagen!

fksdfs;ajkf.jpg

dgs.jpg

csd.jpg

Maandag 13 december 2010

Sinterklaas zit inmiddels alweer op de boot naar Spanje. We hebben een spetterend feest gevierd op 3 december. Hieronder ziet u een paar leuke foto's van deze geweldige dag:

fasf.jpg

jghghj.jpg

fhgfh.jpg

fgdfgdfg.jpg

ghgfh.jpg

gsdfgsdgf.jpg

23 november 2010

Daar zijn we weer!

WE hebben een heerlijke herfstvakantie gehad en zijn alweer druk met Sinterklaas activiteiten bezig.
Daarvoor hebben we hard gewerkt aan onze lampionnen en een Sint Maarten optocht op school gelopen.
Vorige week woensdag op 17 november was er open podium met het thema: 'Sprookjes'.
Onze klas deed het liedje: "Het sprookjesbos' van Dirk Scheele. We hadden heeeel goed geoefend en het ging heel goed!!! Juf was heel trots op iedereen.

fskdlfasjd.jpg

afklsdj;f.jpg

hj.jpg

fgsdfg.jpg

En nu is het wachten tot hij komt, de lieve goed Sint.
Tot de volgende keer!!!!!!

Het is KINDERBOEKENWEEK!!!

Afgelopen woensdag zijn we gestart met de kinderboekenweek. Het thema is ´de grote tekententoonstelling´. Alle juffen waren verkleed als schilder en stonden de kinderen op te wachten.

In de de klas zijn we druk bezig met tekenen met allerlei soorten tekengerei. We hebben het boek ´de boomhut´ kado gehad en daar hebben we zelf de tekst bij bedacht. In de klas hangen nu tekeningen van mooie boomhutten en er worden boomhutten geknutseld en gebouwd.

Vandaag, vrijdag 8 oktober, hebben we iets heel speciaals gedaan. We hebben op de klassieke muziek van Tsaikovsky een aquarel tekening gemaakt. We luisterden naar de muziek en dachten toen aan.... Komt dat zien op de inloopavond op 14 oktober!
Dit was voor de juf en de kinderen een bijzonder gebeurtenis.

kfsjf.jpg

sfklasfk.jpg

Een boomhut tekenen:

fksfjs.jpg

En nog een paar foto's van herfstwerkjes:

sdkfjsadfk.jpg

fksdfjskl.jpg

sdkfjs.jpg

Hallo allemaal.

Het is inmiddels 21 september en het is deze week Vredesweek. We praten en werken over het thema 'Samen'. We hebben samen onze handen geverfd en daar een groepswerk 'samen helpen wij elkaar' van gemaakt. Ook hebben we samen in de kring een kralenkunstwerk ontworpen:

skdfjsadk.jpgfkasdlf.jpg

dfksadjf.jpg

fskdfds.jpg

 

Welkom op de groepspagina van groep 1/ 2 D.

We zijn inmiddels alweer een paar weken verder en de zomervakantie ligt al ver achter ons...
Inmiddels hebben we kennismakingsspelletjes gedaan en kennen we elkaars naam. We werken over het thema : 'ik' en 'een nieuw schooljaar' uit de methode Schatkist.
We zijn een gezellige groep en gaan heel veel leuke dingen doen in dit nieuwe schooljaar.

Hieronder ziet u een paar foto's van ons aan het werk:

kfsjdf.jpg

ksfsfs.jpg

kl.jpgdfsdfk.jpg

kllj.jpg

kljkl.jpgskdlfjsak.jpg

dfksdfsd.jpg