Welkom op de website van groep 1/2C

Hier houden we u regelmatig op de hoogte van alle gebeurtenissen in onze groep!

 Welkom in groep 1/2C!

 Op maandag 3 september begon het nieuwe schooljaar. Voor heel veel kinderen was het toch best wel spannend: twee nieuwe juffen en een nieuw klaslokaal. Het nieuwe jaar ging gelijk goed van start, de school bestaat dit jaar 10 jaar en we zongen met de hele school "Het Brandaris lied" in de binnentuin en we mochten ballonnen oplaten. Daarna was het eindelijk tijd om te gaan spelen en te kletsen met elkaar!

Juf Corrie en juf Marie Louise hebben er heel veel zin en we maken er met elkaar een super fijn schooljaar van!

 

welkom.gif

 

Afscheid

Het schooljaar is nog maar net begonnen of we moesten al afscheid nemen van een klasgenootje. Yashnoor gaat het land verlaten. Op dit moment is ze op zoek naar een nieuwe school in India. De kinderen hebben een mooi afscheidscadeau voor haar gemaakt.

plaatje.jpgyashnoor.jpg

Kinderboekenweek

Op woensdag 3 oktober hebben we de kinderboekenweek van 2012 feestelijk geopend. Er was wat verwarring over het mogen verkleden of niet maar uiteindelijk mochten de kinderen toch verkleed naar school komen, als iemand uit een ander land. Het thema is namelijk "Hallo wereld".  Alle juffen stonden de kinderen op te wachten in de gang. Ze kwamen uit alle landen van de wereld. Om half negen zijn we met de groepen 1 tot en met 4 naar de aula gegaan en daar hebben we het lied "hallo wereld" gezongen. Hierbij keken de kinderen de ogen uit omdat er drie meiden uit een hoge groep een super dansoptreden gaven. Voor iedere klas was er ook nog een cadeautje, namelijk een voorleesboek. Dit boek werd door juf Fried uitgedeeld. 

juffen.jpgspaanse.jpgaula.jpg