Welkom op de groepspagina van groep 1/ 2 D

Het komende schooljaar hoop ik u door middel van deze s ite op de hoogte te houden van alle leuke en leerzame dingen die wij met onze groep doen.

Juf Maartje

Mei 2012: Schoolreisje naar Avi Fauna

Wat hebben wij genoten in Avi Fauna. We hebben prachtige vogels gezien en veel plezier gehad in de speeltuin:

fdd.jpg

dgfdf.jpggthj.jpg

foto 3.jpg

dfsg.jpg

dfsdfg.jpg

Februari:

Sint en Kerst liggen inmiddels al weer een paar weken achter ons. We zijn weer hard aan het werk gegaan met vuurwerk werkjes, winterwerkjes en ook zijn we begonnen met onze Valentijnkadootjes. Groep 2 is gestart met de Cito toets en we lezen boeken van de 'Rode draad', een leesproject van de bibliotheek. In een hoek kunnen we het boek 'Kleine ezel' naspelen en boeken over deze lieve, ondeugende ezel lezen.

10 februari gaan we naar de bibliotheek om daar leuke spelletjes te doen en natuurlijk gaan we daar leuke boekjes lezen.

Een beetje laat, maar beter laat dan nooit zet ik eenleuke fotovan het pepernoten bakken op de site.. Juf Maartje doet een opleiding tot Interne Begeleider en dan schiet het bijhouden van de site daar jammer genoeg bij in.......

fgdfg.jpg

Oktober 2011:

De Kinderboekenweek ging over Superhelden. Nou die hadden wij in de klas! We hebben onze superhelden medaille gemaakt, veel boeken over superhelden gelezen en ons als superhelden gedragen!

We hebben afgelopen week heerlijke herfstkoekjes gemaakt en gebakken. Als afsluiting van de eerste periode en omdat het in Schatkist over koken ging.

Het was heel erg gezellig en de koekjes smaakten heerlijk!

September 2011:

We zijn inmiddels alweer een paar weken hard aan het werk. We kennen elkaars naam en hebben de eerste knutselwerkjes rondom het thema 'ik', de verkeersweek en de herfst gemaakt.

Een paar kinderen van groep 2 knutselen paddestoelen van klein naar groot:

Groep 2 die schrijfpatronen doet naar het web van de spin:

Werken uit de fijne motoriek kist:

fm.jpg

Verkeersweek scheurwerkje stoplicht groep 1:

Het is Vredesweek geweest in de week van 19 september. We hebben een liedje over de Vrede geleerd en samen de kleurplaat over Vrede gekleurd. Toen we dat deden hoorden we allemaal liedjes over Vrede. Die zongen we mee, het was een gezellige activiteit die mooi aansluit op het thema: Vrede is samen spelen, samen delen en lief voor elkaar zijn.

Een paar foto's:

Binnenkort zullen hier nog veel meer foto's te zien van o.a van de kinderboekenweek die deze week begint.