Groep 4C
Ik wil naar groep:


dinsdag 23-06-2015

 

 

 

 

 

 

 

        Wat waren de leukste dingen van dit jaar:

Yasemin:dat we met schoolreisje naar Drievliet gingen.Het was superleuk,toen ik kleuters uit het spookhuis zag komen dacht ik dit wordt niet zo eng maar ik vond het wel eng.en we leerden de tafels die voor mij niet echt zo moeilijk waren maar voor sommige wel maar door oefenen wordt je beter.de juf bedenkt hele leuke knutselwerkjes en ik heb gehoord dat in groep 8 een hele leuke meester is.het is een heel leuk schooljaar geweest maar ik ga de juf wel missen,maar ik ga nog wel op bezoek als ik in groep 5 zit.

Kayleigh:de gymles en de meester en schoolreisje naar drievliet gingen en de juf we leerde de taafels ik ga de juf missen ik ben blij dat ik naar groep 5 ga en ik ga de meester ook missen en juf maas ook missen en ik gad de anderen kinderen ook missen en knutselen was ook en ik ben blij dat ik bij indy in de klas kom.

Jochem:gymfint ik leuk en schoolTV is leuk spelen is leuk elles is leuk. schoolreisje meester.

Indy:het schoolreisje was leuk we gingen naar drievliet.en het leren was leuk vooral tafels dat was het leukst en ik ben blij dat naar groep 5 ga.

Syb:ik vind het jamer dat ik van deze school af ga maar het is hier hil leuk echt waar de gym is leuk en aalemal ander dingen.

Jonas: het schoolreisje was heel leuk en buitenspelen en pauze is ook leuk op de computer is ook leuk.

Malyka:het schoolreisje was echt heel leuk en dat juf maas bij ons in de klas kwam en dat we horden dat iedereen naar groep 5 ging!!!!!!!!!  en school tv is ook heel leuk en gym is leuk bijna alles is leuk.

Ilyas:de gymles en schoolreisje het was heel leuk ik heb de tavels ge haalt het was heelleuk en met sinterklaas en heilmolsholf het was heeeelleuk en ik ben blij dat ik naar groep 5 mag

 

 

 


Andere pagina's van deze maker:

zondag 15-03-2015:
dinsdag 20-01-2015:
donderdag 18-12-2014:
vrijdag 31-10-2014:
dinsdag 26-08-2014:
maandag 18-08-2014: Groepspagina