Groep 6B
Ik wil naar groep:


vrijdag 20-03-2015

Hallo allemaal!

De weken gaan hard en er is een hoop werk verzet de afgelopen tijd. De kinderen zijn veel aan het oefenen met de werkwoorden en het vinden van het onderwerp in de zin. Ook op rekengebied zijn er weer nieuwe dingen geleerd zoals breuken verhoudingstabellen en ga zo maar door.

Waar we de komende tijd weer hard mee aan de slag gaan is je houden aan de regels binnen de groep en hoe je met elkaar en met de leerkracht om moet gaan. Hierbij hopen we ook op een fijne samenwerking tussen de ouders en de leerkrachten.

We kunnen op 28 mei een bezoek brengen met de klas aan Eneco in Amsterdam, dat vergt natuurlijk wel de nodige voorbereiding. Daarnaast gaan we kijken of de kinderen goed genoeg kunnen luisteren in de klas, om zo'n excursie te kunnen doen met elkaar. We hebben besloten dat de leerlingen dit moeten gaan verdienen. Er hangt vanaf maandag een smileybord in de klas en per dagdeel wordt bijgehouden hoe het in de klas is gegaan, dusssss: We gaan ervoor!!!

Ook de paasviering komt steeds dichterbij, er worden nog ouders gezocht die eieren willen koken en deze warm kunnen komen brengen als we met de paaslunch in de klas gaan beginnen. U kunt zich opgeven bij de leerkracht.

Mochten er ouders zijn die het leuk vinden om te helpen bij een eventuele crea-opdracht (donderdag of vrijdag), dan kunnen zij zich ook opgeven. Alvast bedankt!

Dit was het even voor nu, tot snel!

 

Groetjes van de leerkrachten van groep 6B!

 


Andere pagina's van deze maker:

donderdag 22-01-2015: Start 2015
zondag 14-12-2014: Sinterklaasviering
maandag 20-10-2014: Sponsorleesactie
zondag 14-09-2014: Sportdag
dinsdag 26-08-2014: Groep 6B