Groep 8A
Ik wil naar groep:


dinsdag 07-06-2016

 The day after the camp before....

We zijn allemaal weer thuis. Veilig en wel. Het was een fantastisch kamp, en de kinderen zitten vast vol verhalen. 

Op dit moment verzamelen we alle foto's die er door de leiding zijn gemaakt. In de laatste week zal u een downloadlink krijgen en dan krijgt u alle foto's die er dit jaar zijn gemaakt van uw kind en de rest van de klas. 

Tot zover bedankt en op naar de musical!

Vrijdagochtend 3 juni

Het was een korte nacht. De kinderen waren best wel moe, dus er is heel vast geslapen. Maar zoals altijd komt ook hier de zon weer op. In dit geval werden de kinderen heel lief gewekt met..... potten en pannen! Dit zorgde ervoor dat iedereen ruim op tijd aan het ontbijt zat.

Op dit moment worden de laatste spullen opgeruimd. Het miezert een beetje maar dat mag de pret niet drukken. We hebben lekker buiten gegeten. Om 1000 uur komt de bus, en die gaan we dan eerst inladen. Op weg naar het Openluchtmuseum. Tot later!

De kampcommissie

afbeelding128.jpg afbeelding130.jpg afbeelding131.jpg 

Donderdagavond 2 juni

Na het bosklimmen en het lasergamen was het tijd om de hutten af te maken. De 1e groep had genoeg uitgerust om met veel energie aan de slag te gaan; de 2e groep was net terug van het klimmen en die kinderen waren duidelijk meer moe. Toch zijn er een paar mooie exemplaren gemaakt.

Tijd voor de BBQ. Waarschijnlijk waren de rookwolken in Hoofddorp te zien. Daar hadden we niet echt op gerekend, maar het gaf wel een aparte sfeer. De rookmelders in het huis gingen ervan af.

Disco. Of wat daar anno 2016 voor moet doorgaan. Een hoop gejoel en gelach. En gesnoep. En geren. Maar vooral een hoop lol.

Het heksenspel begon zoals gewoonlijk erg luidruchtig. Na een kwartier gebeurde er iets nieuws; de kinderen waren niet meer te horen. Iedereen sloop door het bos, en het werd zowaar een zeer spannend spel. We hebben erg genoten.

De kinderen zijn zich nu aan het voorbereiden voor de laatste nacht. Morgen vroeg op en naar het Openluchtmuseum. Tot morgen!
De kampcommissie.

 foto 10.jpg  foto 11.jpg foto 12.jpg foto 13.jpg

Donderdag 2 juni

De dag begint vroeg. Heel vroeg. Al om half zeven zijn de eerste leerkrachten in touw. Ook enkele kinderen zijn al wakker en de douches worden goed gebruikt. Om kwart over acht zit iedereen aan tafel. Niet iedereen kijkt even helder uit zijn/haar ogen. Juf Annemieke Cijs schuift ook aan.
Elisa is jarig, dus er wordt gezongen en ze krijgt veel cadeaus. Ook Daan is heel blij, want hij heeft een paar kaartjes gekregen! Iedereen maakt een lunchpakketje en we gaan op weg naar het klimparcours. Na een stevige wandeling komen we bij de hindernissen aan. Iedereen krijgt een goede instructie en al gauw hangt de hele school in de bomen. Jeremy legt alle parcoursen in recordtempo af. Goed werk!

Na dezelfde wandeling terug te hebben gemaakt zijn ze nu aan het paintballen. De andere helft van de groep heeft dat al gedaan. Er is flink geschoten en de kinderen hebben de grootste lol gehad. Juf Stans en meester van de Bult zijn ook aangekomen en zij zijn bij het bosklimmen met de 2e groep. Juf Kol is ook aanwezig en ze vermaakt zich prima!

Het zonnetje schijnt hier vrolijk. Zometeen gaan we de boshutten afmaken. Daarna BBQ, en daarna.... we hebben nog een heel programma voor ze klaarliggen.

groetjes
De kampleiding

 

 

 

 

foto 7.jpg   foto 6.jpg  foto 5.jpg  foto 8a.jpg

Kampverslag woensdag 1juni

We zijn gearriveerd! Alle kinderen hebben hun slaapspullen uit de koffers gehaald. Na een verlate lunch zijn de groepjes gemaakt en stond het 1e spel al op het programma; het Zweeds renspel.

De kampleiding had zich strategisch opgesteld. De kinderen renden zich rot. Het spel was een groot succes. We hebben erg gelachen.

Nu komen we net terug van het huttenbouwen. De kinderen zijn met veel enthousiasme aan hun hutten begonnen. Morgen maken we ze af.

De corveeploegen zijn nu druk  bezig met het eten voor te bereiden. Op naar de avondspellen!

Groetjes

De kampcommissie

 

Kamp woensdagmiddag, vervolg.

Na het avondeten moest de spoelploeg flink aan de bak. Alles zat onder de macaroni. De hulp van Maarten werd zeer gewaardeerd. Nadat alles was schoongemaakt gingen we op weg om ons eerste bosspel te doen. Levend stratego. De kinderen vermaakten zich prima.
Bij het dierengeluidenspel hebben Sten en Britt zich rotgerend. De kinderen waren erg enthousiast. Ook Laïs heeft veel slachtoffers gemaakt.
's Avonds zijn we gaan slapen, tenminste, zij die in het hoofdverblijf lagen. Voor de eerste keer in jaren was het heel gezellig in het babyhuis. Die juffen kijken op dit moment nog niet helemaal helder uit hun ogen.

Nu zitten we aan het ontbijt. Het belooft een prachtige dag te worden; het heeft nog helemaal niet geregend! So much for the KNMI!

Tot laters...

De Kampers...

 

foto 1.jpg    foto 2.jpg  foto 3.jpg  


Andere pagina's van deze maker:

vrijdag 01-05-2015: Kamp groepen 8 derde verslag
donderdag 30-04-2015: Kamp groepen 8 tweede verslag
woensdag 29-04-2015: KAMP GROEPEN * VAN START!!
woensdag 01-04-2015: 1 april 2015
vrijdag 27-02-2015: KSH, Tekenen, Tosca Menten en nog veel meer...
donderdag 04-12-2014: Sintviering 2014
zondag 16-11-2014: Voorleeskampioen, herfstknutselen, Whatsapp en nog
donderdag 16-10-2014: Op naar de kerst...
woensdag 03-09-2014: And we have a liftoff...